VVE beheer op maat

Het is belangrijk dat uw Vereniging van Eigenaren (VvE) georganiseerd verloopt en goed wordt bijgehouden. Een goed beheer komt de waarde van uw appartement en het algemene wonen zeker ten goede. Kiest u er voor om het beheer van uw VvE uit te besteden? Dan is VT 2000 een goede optie. Dit bedrijf kan eenvoudig het administratief en het technisch beheer van uw appartementencomplex uitvoeren. U heeft er zelf geen omkijken meer naar.

Compleet diensten pakket

In overleg met de eigenaren stellen wij het dienstenpakket op ùw behoefte af. Dit is altijd maatwerk omdat geen enkel appartementengebouw hetzelfde is. Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke band met bestuurders van verenigingen van eigenaars. Daarom krijgt u bij ons een vaste contactpersoon die u altijd kunt bereiken in het geval van calamiteiten. Dit wordt gewaardeerd want steeds meer eigenaren van een appartementencomplex maken inmiddels gebruik van deze diensten.

Uw partner in VvE Beheer

Meer weten over VvE beheer en de verschillende aspecten daarvan? We maken het u gemakkelijk. In vier stappen maakt u op deze site kennis met VvE Beheer, we leggen het allemaal van stap tot stap uit zodat u altijd weet waar u aan toe bent. De laatste stap is het aanvragen van een offerte. Deze aanvraag zullen we altijd binnen een paar werkdagen voorzien van een reactie, hou er rekening mee dat er doorgaans wel wat onderzoek nodig is.