Energie

Als u een huis of bedrijfspand heeft gekocht zult u te maken krijgen met gas, water en licht oftewel met energie. Deze energiekosten kunnen flink oplopen naarmate uw bedrijfspand of woning groter wordt. Wij hebben daarom voor iedereen die wilt besparen op energiekosten een energievergelijker ontwikkeld waarmee u alle energie aanbieders op de Nederlandse markt met elkaar kunt vergelijken. Op basis van uw persoonlijke gegevens zal onze vergelijkingsmodule de goedkoopste energie leveranciers tonen waarmee u tot wel honderden euro’s per jaar kunt besparen ten opzichte van uw oude energieleverancier.

Zo min mogelijk energie verbruiken? Gebruik dan de juiste en zuinigste thermostaat! Om er achter te komen welke thermostaat het beste bij jouw past kun je online elke thermostaat vergelijken

Duurzame energie met hout

Hout is een vorm van 100% duurzame energie en zeer geschikt om onder andere een huis mee te verwarmen. Hierbij is het belangrijk dat het hout afkomstig is uit verantwoorde bossen, zodat er voor iedere gekapte boom een nieuwe wordt geplant en het bos goed behandeld wordt om hier altijd gebruik van te kunnen maken. Op deze manier is het kappen en planten van bomen in evenwicht en zal de natuur hierdoor niet aangetast worden.

Niet al het hout kan gebruikt worden als haardhout om te stoken, omdat deze niet genoeg energie leveren om goed mee te kunnen verwarmen. In Nederland wordt over het algemeen gestookt met berken-, eiken- en essenhout. Over het algemeen wordt berken- en essen haardhout aangeraden, omdat deze gemakkelijk aan te krijgen zijn en zorgen voor een zeer mooi en levendig vlammenspel.

Om optimaal van de energie te kunnen genieten en te profiteren, is het van groot belang dat er gebruik wordt gemaakt van een goede verbrandingsinstallatie, zoals een wat moderne houtkachel. In principe zijn alle CE goedgekeurde houtkachels goed te gebruiken om genoeg energie te verkrijgen om uw ruimte te verwarmen. Om nog meer rendement uit de houtkachel te halen, is de houtkachels de ideale oplossing. Hiermee wordt circa 95% van de verkregen energie behouden, waarmee in eerste instantie de ruimte waar de houtkachel staat wordt verwarmd en vervolgens ook het rest van het huis. Zo wordt alle energie ingezet om het huis te verwarmen en gaat er vrijwel niets van verloren.

Bent u op zoek naar  energiebesparende lampen Bestel dan nu bij LED design Holland

Voor een energievergelijker surft u het beste naar: EnergieAanbieding.nl