Kantoor interieur

Je kan nog zo’n goede dienst aanbieden aan jouw klanten, maar toch kijkt een klant niet alleen naar de dienstverlening. Nee, een klant wenst ook goed behandeld te worden. Hieronder wordt verstaan een bakje koffie bij binnenkomst. Fijn sociaal contact en het idee dat de klant belangrijk gevonden wordt zijn enkele andere punten die hierin een rol spelen.

Maar wat is de rol van het interieur bij het contact met een klant? Je kunt je voorstellen dat een kantoor inrichten op duizenden verschillende manieren kan. Een kantoor straalt uit waar jij als bedrijf voor staat. Is het strak en modern? Zijn de meubels enorm groot? Is de ruimte kaal? Allemaal punten waar een inrichter over na kan denken.

Daarnaast is het natuurlijk een keuze in welke prijsklasse je gaat kijken voor jouw kantoormeubelen. Zo kun je kantoormeubelen kopen bij de gemiddelde bouwmarkt, maar kun je ook kiezen voor het wat duurdere kantoormeubilair. Een veel genoemde reden om niet voor het nieuwe kantoormeubilair te gaan van merken zoals Ahrend is meestal het prijsplaatje. Toch heeft een positief effect op een klant als hij op een goede kwaliteit stoel zit. Helemaal als klanten hier een langere tijd op moeten zitten.

De oplossing is gemakkelijk. Kies voor gebruikt kantoormeubilair. Hierdoor heb je toch de professionele kwaliteitsmeubelen wat goed zit en voor een goede uitstraling zorgt. Daarnaast is gebruikt kantoormeubilair over het algemeen van zeer goede kwaliteit. De meubelen worden namelijk opgekocht bij faillissementen en waar nodig opgeknapt voor de verkoop. Op een ahrend bureaustoel die soms nog niet eens een jaar oud is kun je tot wel zeventig procent besparen op het moment dat je deze bij een gebruikte kantoormeubelen specialist aanschaft.

Om de kern van ons verhaal samen te vatten. Zorg ervoor dat je nadenkt over de inrichting van een kantoor. Zorgt een klant zich prettig? Wat voor een meubelen kies je? Hoe groot is de ruimte en wat wil je uitstralen naar jouw klant? Zo maar wat vragen die je niet onbeantwoord kunt laten bij de inrichting van jouw kantoor.

Op zoek naar hogere efficiency en effectiviteit op kantoor? Kijk dan op De Giessen kantoorefficiency!