Slaapkamer interieur

Binnen je slaapkamer heb je verschillende aspecten en elementen die een grote rol spelen op de uitstraling van je slaapkamer. Zo is bijvoorbeeld de vormgeving van je kamer ontzettend belangrijk. Door bijvoorbeeld je bed op verschillende posities in je kamer neer te zetten kun je zien wat je zelf mooi vind. Door sommige posities te veranderen zal je kamer groter lijken en zal het misschien slimmer ingericht zijn. Hieronder een aantal elementen die je in de gemiddelde slaapkamer terugvind:


Bedden & Matrassen

Je hebt verschillende soorten bedden. Boxsprings, tweepersoons, twijfelaars en eenpersoonsbedden. Welk bed jij zelf hebt zal afhankelijk zijn van de grootte van je kamer en van de persoon die erop dient te slapen.
Beddenwinkels staan je graag bij met persoonlijk en deskundig advies. Beddenzaken zijn er in heel Nederland. Dus of je nu op zoek bent naar een beddenzaak Tilburg, Amsterdam of Groningen, er is er altijd een bij jou in de buurt.

Het is zeer belangrijk dat je matras van goede kwaliteit is. Je hebt namelijk verschillende prijsklassen binnen matrassen zo heb je al een matras voor 100 euro maar je hebt ook matrassen voor 1500 euro (of zelfs nog duurder). Schroom niet om iets meer voor een goed matras te betalen, je zult na verloop van tijd merken dat het je geld waard is. Bij een slecht matras kun je namelijk ernstige rugklachten krijgen. Naast een goed matras is het juiste beddengoed en een goed hoofdkussen ook erg belangrijk, je kunt hiervoor terecht op Hoofdkussenwebshop.nl


Bureau & Bureaustoel

Veel mensen hebben een bureau op zijn of haar kamer. Puur om spullen op kwijt te kunnen of omdat ze daar zelfs veel aan werken. Ze gebruiken dit bijvoorbeeld voor school of voor werk.


Kledingkast en/of andere kasten

Afhankelijk van de soort en grootte van je kledingkast zul je deze tactisch in moeten delen. De kast neemt over het algemeen namelijk de meeste ruimte in binnen je kamer. Ga hier dus slim mee om! Je kunt zoveel extra ruimte uit je kamer halen door je kasten tactisch neer te zetten.


Behang of verf

Over het algemeen zie je in de meeste slaapkamers tegenwoordig meer gebruik van verf dan van behang. Vaak in kinderkamers is het gebruik van behang nog wel terug te zien. Daarnaast zijn kleuren steeds meer van belang in uw slaapkamer


Jouwverf

Ben je op zoek naar goedkope verf? Dan moet je bij Jouwverf.nl zijn!

Wil je alles lezen over de tips voor het inrichten van de slaapkamer ga dan naar senseofthecity.nl


Beddengoed in allerlei varianten

Voor veel mensen is er niets fijners dan slapen onder een fris beddengoed. Ook voor de herfst mag er uitgebreid opgeruimd worden. Dit hoeft niet alleen tijdens de lente plaats te vinden.

Na een hele dag lang poetsen en alles opnieuw decoreren wil je het liefste wegdromen onder je verfrissend dekbed, waarvan je zo kunt genieten. Krijg ook het plezier te pakken en laat je aanmoedigen met de onderstaande dekbedden in verschillende stijlen.

Wit dekbed in brocante stijl

Het witte dekbed in de brocante stijl vormt voor mij de absolute top, waarin ik veelal niet de enige ben. Ook al is het nu bijvoorbeeld herfst, dankzij de fijn compositie in het beddengoed wordt er een zomers, fris gevoel gecreëerd. Ook hebben de details op de kussenovertrek vaak een romantische touch, dat in de slaapkamer zeker tot zijn recht komt.

Ga nog een stapje verder en combineer het witte dekbedovertrek met lichte brocante accessoires. Mijn favoriet is nog steeds een dekbed met een warme plaid overheen. Je wilt je natuurlijk direct thuis voelen in je kamer, en niet het gevoel hebben dat je in een hotelkamer logeert. Zodra je op bed ligt wil je er het liefste helemaal in weg kruipen, of na het lezen van een magazine of boek.

Zoek de bed spullen van jouw smaak bij elkaar

Neem eens een kijkje op de website van Hip Beddengoed en ontdek voor jezelf het assortiment aan dekbedovertrekken voor volwassenen en kinderen, bed textiel en bad linnen. Kortom, een ruime keuze en ideaal voor mensen die hun slaapkamer willen transformeren. Ook voor mensen die in plaats van een transformatie voor een softere optie gaan, namelijk met slaapkamer items inspelen op de veranderende weergetijden en wisselend seizoen. Naast de standaard items voor je bed, heb je bij deze shop ook de keuze uit accessoires om de stijl waarvoor je hebt gekozen nog meer kracht bij te zetten.