Makelaars

Hieronder vind je een overzicht van alle grote makelaars binnen Nederland. Via deze partijen kun je gemakkelijk je huis verkopen of juist opzoek gaan naar een nieuw huis (ook online!)
Het bekendste vastgoedplatform is natuurlijk Funda. Al meer dan 15 jaar biedt Funda een overzicht van het beschikbare vastgoed binnen Nederland. Door goed in te spelen op de behoeften van een woningzoekende zorgt Funda er voor dat jij uiteindelijk in een woning verblijft die aansluit op al je wensen.

makelaars1
makelaars2
makelaars3

Opzoek naar een marketingbureau speciaal voor makelaars?

Logo-Makelaar-Sucess1

Wat zijn de kosten van makelaars?

Neem je wel of geen makelaar in de arm? Dit is een vraag waar menig huizenverkopers en huizenkopers mee worstelen. Dit heeft vanzelfsprekend alles te maken met de kosten die een makelaar met zich meebrengt. Er zijn genoeg mensen die zweren bij een ervaren makelaar. Anderen vinden het ronduit ouderwets en zetten hun huis zelf te koop en onderhandelen de aankoopprijs zelf uit. Indien je besluit in zee te gaan met een makelaar is het verstandig je te verdiepen in de actuele en realistische kosten. De rekenmodellen lopen namelijk nogal uiteen. Wil je weten hoeveel een aankoopmakelaar bijvoorbeeld kost? Bepaal dan voor jezelf of je met een percentage van de aankoopsom, een percentage van het onderhandelingsresultaat of met een vast afgesproken tarief wilt werken. De voor- en nadelen van deze betalingstypen hangen onder andere samen met de waarde van je huis. Twijfel je nog en weet je niet zeker of een aankoopmakelaar iets voor jou is? Het is altijd mogelijk om eerst een vrijblijvend gesprek in te plannen. Je komt er dan al snel achter welke constructie het beste werkt voor jou, anders kun je altijd Lapidus Holding b.v. inschakelen.