Slotenmaker de Bilt om al je sloten van je nieuwe woning te vervangen

Een inbraak wordt per jaar ongeveer 65000 keer in Nederland gedaan. Dat is best een hoog cijfer wat neerkomt op ongeveer 178 inbraken per dag. Elke woning kan slachtoffer worden van inbrekers en helemaal wanneer je net een nieuwe woning hebt, wil je dit natuurlijk zo veel mogelijk weten te voorkomen. Een manier om dat te voorkomen is door het in schakelen van slotenmaker de Bilt.

Slotenmaker de Bilt 

Er zijn namelijk verschillende dingen die een slotenmaker voor je kan betekenen wanneer je net een nieuwe woning hebt. Je kunt hierbij denken aan het vervangen van de sloten. Er zijn verschillende sloten op de markt die allemaal verschillende keurmerken hebben. Deze keurmerken geven aan hoe gemakkelijk het is om het slot open te breken en aan de andere kant hoe veilig een slot juist kan zijn. Er zijn dus ook sloten die veel veiliger zijn en inbraken als het ware tegen kunnen houden. 

Sleutelspecialist de Bilt houdt zich bezig met de veiligheid van woningen en de sloten die hiervoor gebruikt zijn. Het inschakelen van een sleutelspecialist kan er dan ook voor zorgen dat de woning beter beveiligd wordt tegen inbraken en dat inbrekers dus veel minder kans hebben om de woning te kunnen open breken. Toch kan sleutelspecialist de Bilt ook met andere taken helpen.

Overige taken sleutelspecialist de Bilt

Het gebeurt namelijk iedereen vast wel eens dat de sleutel afbreekt bij het openen of sluiten van de deur of dat je de sleutel binnen laat liggen wanneer je naar buiten gaat en er geen reservesleutel is. De deur moet in dat geval vaak opengebroken worden en een sleutelspecialist of slotenmaker kan hierbij helpen. 

Zij zullen namelijk zo voorzichtig mogelijk het slot openbreken waarna het slot in sommige gevallen hersteld kan worden. In andere gevallen is het slot van uw nieuwe woning hierdoor kapot en is het dus ook belangrijk dat je een nieuw slot op de deur laat plaatsen. Het plaatsen van het nieuwe slot is dus ook iets wat de slotenmaker voor je kan betekenen. Hierbij kunnen zij direct een goed advies geven over welke sloten er dan precies goed zijn tegen de inbrekers.

3 voordelen van het aanvragen van rolluik offertes

Rolluiken zijn tegenwoordig eenvoudig te verkrijgen. Het brengt vele oplossingen met zich mee. Al deze voordelen zijn gemaakt om uw huis zo optimaal mogelijk te maken. Met alle verschillende soorten zit er vast ook wel eentje voor u bij. U kunt eenvoudig rolluik offertes opvragen zodat u de beste rolluiken kunt uitkiezen. Er zitten wat voordelen aan als u deze opvraagt. Welke voordelen? Dat leest u allemaal in de onderstaande tekst.

Eenvoudig online te doen

Met het internet is tegenwoordig alles mogelijk. Het enige wat u nodig heeft is een laptop of telefoon en een werkende internetverbinding. Via het web kunt u eenvoudig naar een site gaan om een rolluik te kopen. Om eerst de offertes op te vragen kunt op de site nagaan waar dit kan. Er zijn enkele knoppen hoogstwaarschijnlijk waar u op kunt klikken om dit te regelen. Met een paar klikken heeft u de stukken zo in huis.

Bedenktijd

Wanneer u de rolluik offertes binnen krijgt, kunt u rustig eens alles doornemen wat er allemaal bij zit. Kijk wat er beter bij uw past. U kunt dit in uw eigen tijd doen en bent daardoor niet gedwongen door tijdsdruk. Daarnaast ziet u de verschillen terwijl u bij de plek staat waar ze moeten komen. Op deze manier kunt u nog beter inschatten wat uiteindelijk het beste zal staan. In de winkel vergeet u vaak hoe het eruit zal komen te zien.

Snelle levering

Als u de offertes heeft gevraagd, dan zal het slechts een dag duren voordat u deze binnen zal hebben. Na een dag krijgt u dan 3 van deze dingen aangeboden. Zo kunt u beter vergelijken en weet u het beste waar u kunt zijn. Mocht het naar wens zijn, dan in de stap naar het definitieve bestellen ook niet meer zo groot. Het kan zomaar zijn dat u niet snel iets besteld.

Als u wat online besteld, dan bent u vaak iets voordeliger uit dan dat u het in de winkel zou kopen. Als u naar de fysieke winkel wilt, kan dit natuurlijk ook gewoon. Met de vooraf doorgelezen specificaties kunt u het product nu ook met eigen ogen zien. Het is soms wat persoonlijker alleen online bent u vaak wel goedkoper uit.

Eentje voor in uw huis

Misschien denkt u dat u het niet nodig heeft. Dit product heeft niet één functie maar zelfs meerdere. Een van de basisfuncties in het feit dat u het inbrekers minder makkelijk maakt om binnen te komen. Zij moeten dan eerste dit doorbreken voordat zijn überhaupt bij de deur of het raam komen. Vooral als u een paar dagen weg bent, is dit goed om ervoor te plaatsen.

Daarnaast voorkomt het dat er veel warmte uw woning binnen komt. Of u nu thuis bent of niet, het is prettig als u het binnen koel kunt houden als het buiten warm is. Daarnaast komen er ook geen vliegen naar binnen wat voor sommige echt de reden is dat zij deze spullen kopen.

Bron: https://www.zonweringgarant.nl/

Wanneer gebruik maken van een vastgoedmakelaar?

Veel mensen zijn zo ingesteld dat ze graag zoveel mogelijk zelf willen doen. Een verbouwklus bij huis, het doen van de administratie of het verwijderen van malware op de computer. Zeg het maar, of we lossen het graag zelf op. Dat kan in veel gevallen een goede instelling zijn, maar er zijn ook veel situaties waarbij dit duur kan komen te staan. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn bij het verkopen van vastgoed. Zo zijn er veel situaties waarbij je er verstandig aan doet om gebruik te maken van een vastgoedmakelaar. Deze geven we hieronder.

Een groter en veel gerichter bereik

Een vastgoedmakelaar is er niet alleen om je advies en informatie te geven. Omdat hij of zij dagelijks in deze sector werkzaam is, heeft een vastgoedmakelaar een enorm netwerk opgebouwd aan contacten. De contacten in dit netwerk kun jij juist benutten wanneer je de verkoop van het vastgoed samen met een vastgoedmakelaar laat doen. 

Het gaat om specialisme

Daarmee bedoelen we niet alleen de makelaardij in het algemeen, maar het kan ook zijn dat de vastgoed die jij probeert te verkopen zelf erg specialistisch is. Zo kan het zijn dat je bedrijfsmatig vastgoed wilt verkopen. Dit is zeer specialistisch en binnen het bedrijfsmatige vastgoed zijn weer vele niches op zich. In dit geval is het zowel bij aankoop als verkoop verstandig om bedrijfsmatig vastgoed te verkopen (of kopen) in samenwerking met een vastgoedmakelaar die ook is gespecialiseerd in bedrijfsmatig vastgoed.

Kostbaar advies en een sneller proces

Hoewel er al snel kan worden gedacht dat je op de hoogte bent van de meeste regels en mogelijkheden, weten we niet wat we niet weten. Een vastgoedmakelaar kan ons zo verschillende tips geven waar we vooraf niet eens aan hadden gedacht. 

Daarnaast kan het proces veel sneller verlopen. Niet alleen is dit handig voor mensen die er gewoon snel vanaf willen, maar je kunt ook direct weer verder met je eigen werkzaamheden en datgene waar jij graag op focust. Dit snelle proces kan worden uitgevoerd vanwege het enorme netwerk van een vastgoedmakelaar, het specialisme en de kennis. 

De vastgoedmakelaar is ervaren in het onderhandelen

Ook hier geldt al snel dat mensen graag zelf willen onderhandelen, omdat ze zichzelf het meest vertrouwen. Maar met de ervaring van een makelaar, in combinatie met de kennis en de contacten staat die toch al snel in een betere positie dan jij staat. De NVM zelf heeft ook nog verschillende tips bij het onderhandelproces van woningen kopen en verkopen. 

Wanneer is het beste moment om van koopwoning over te stappen?

Ben je van plan om binnenkort te verhuizen? Wil je een nieuw huis kopen? Of wil je juist je eigen woning gaan verkopen? Dan zal je je vast wel eens hebben afgevraagd wanneer nu eigenlijk de beste tijd is om van koopwoning over te stappen. Natuurlijk zijn er bepaalde momenten gunstiger om je woning te verkopen of een nieuwe koopwoning te betrekken. Momenteel is het met de coronacrisis een erg onzekere tijd. Hoewel de huizenmarkt op dit moment nog goed door lijkt te lopen, weet niemand hoe het verder uit zal pakken. maar het kan voor mensen zowel kansen als gevaren bieden. 

Het beste moment om je woning te verkopen

De tijd van het jaar kan wel degelijk een invloed hebben op de verkoopkansen van je huis en helemaal in een tijd als deze. Er zijn normaal gesproken twee piekmomenten in het jaar waarop je het beste je huis kunt verkopen. De eerste hiervan is in het voorjaar. Ieder huis staat er dan namelijk aantrekkelijker bij dan tijdens de winter. Hierdoor zien foto’s er een stuk leuker uit en met name de tuin en de locatie zullen veel beter tot hun recht komen. 

Het tweede moment om je woning te verkopen is eind augustus en september. Na de zomervakantie zullen namelijk veel mensen knopen doorhakken om bijvoorbeeld te gaan verhuizen, kleiner te gaan wonen of samen te gaan wonen. 

Overstappen van koopwoning

Niet alleen voor het verkopen van je woning is er een gunstige periode, maar ook voor het kopen van een huis zijn er zaken waar je rekening mee moet houden. Door de krapte op de huizenmarkt zijn de woningprijzen namelijk gestegen, waardoor het minder aantrekkelijk kan zijn om een huis te kopen. Toch zijn er zeker mogelijkheden, ook voor starters, om over te stappen naar een koopwoning. Ook bleek al uit verschillende berichten dat starters juist met deze crisis een kans zien om eindelijk aan hun droomwoning te komen.

De locatie heeft een grote invloed op de prijs van de woning. Zo is een woning in een grote stad al snel veel duurder dan een woning buitenaf. Maar wil je graag in een stad wonen en toch betaalbaar een woning vinden? Dan is het slim om naar dergelijk tussen mogelijkheden te kijken. Daarmee bedoelen we dat je moet kijken naar woningen in steden waar het juist betaalbaarder is dan in een stad als Amsterdam of bijvoorbeeld Utrecht. Een voorbeeld is bijvoorbeeld een woning vinden in Gouda, wat alsnog een zeer gezellige en leuke stad is met een goede ligging, maar waar de prijzen voor nieuwbouw toch een stuk aantrekkelijker zijn.

Kijk altijd verder naar nieuwbouw en niet alleen naar bestaande bouw. Nieuwbouwwoningen hebben namelijk een groot aantal voordelen ten opzichte van bestaande bouw. Aangezien deze huizen vaak energiezuinig zijn kun je meer lenen, omdat de overheid groene huizen aanmoedigt. Daarnaast is je energierekening vaak een stuk lager, waardoor je een hoop kosten kunt besparen. Voor nieuwbouw hoef je tevens geen overdrachtsbelasting of taxatiekosten te betalen, wat ook erg kan schelen. 

Staar je niet blind op de rente

Veel mensen die een huis willen gaan kopen, zijn heel erg bezig met de huidige rente van de hypotheken. Aan de ene kant is dit logisch, aangezien je een zo gunstig mogelijke hypotheek wilt afsluiten. Maar houd er rekening mee dat de voorspelling van de ontwikkeling van deze rente in 50% van de gevallen niet klopt. Staar je dus niet blind op de rente en laat je overweging om een huis te kopen hier niet van af hangen. Tot slot is het ook verstandig om slim met de overwaarde van je huis om te gaan

Nieuwe woning gekocht? Denk goed na over je inrichting

Na een lange zoek tocht heb je dan eindelijk je nieuwe woning gekocht! Nu dat het huis ook echt van jou is kan je gaan denken over hoe je van een huis je thuis kan gaan maken. En dit doe je door je inrichting te gaan bepalen. Misschien ben je van plan om flink te gaan verbouwen maar je kunt er ook voor kiezen om een aantal kleine aanpassingen te doen. Want soms door kleine aanpassingen kan een ruimt al een hele andere uitstraling krijgen. Het hoeft niet altijd heel groot aangepakt te worden. 

Samen nadenken over de inrichting van de nieuwe woning 

De nieuwe woning helemaal inrichten is nog niet zo’n makkelijke opgave als dat het lijkt. Vooral de vrouwen vinden dit vaak erg leuk om te doen. Maar je moet wel samen gaan kijken wat je beide mooi vind in huis. Het moet tenslotte jullie thuis worden. Daarom is het heel belangrijk om te kijken wat jullie allebei mooi vinden. Je kan dit bijvoorbeeld doen door allebei een moodboard te maken, hierdoor zie je in één opslag wat diegene zijn stijl is. Misschien zie je dan hele verschillende dingen maar die kan je dan met elkaar gaan combineren. Zo creëer je samen een nieuwe stijl, namelijk jullie stijl. Je zal dan beide wel eens dingen moeten accepteren die je zelf niet heel mooi vind maar uiteindelijk moet je er natuurlijk samen gaan wonen. 

Een woonstijl kiezen 

Er zijn oneindig veel stijlen die je kan aannemen in je woning. Eigenlijk is er bij iedere persoonlijkheid wel een woonstijl te vinden. Als je geen inspiratie hebt ga dan eens rondkijken. Ga bijvoorbeeld woonwinkels bekijken daar vind je de nieuwste trends. Maar ook op het internet vind je heel veel informatie denk maar eens aan alle woon programma’s die op de tv zijn. Maar ook kun je veel leuke ideeën opdoen uit Woonmagazines. 

Het uitzoeken van je nieuwe meubels 

Als je uiteindelijk jou stijl hebt gevonden kan je naar een woonwinkel gaan. Zoek op internet een winkel waarvan jij denkt dat ze wel jou nieuwe meubels zullen hebben staan. Als je daar bent zal de verkoper je hoogstwaarschijnlijk flink gaan pushen. Dit kan vervelend zijn, dit hoeft natuurlijk niet. Maar je ziet het vaak wel gebeuren daarom moet je sterk in je schoenen staan en je eigen wil blijven doen. Natuurlijk kan je wel over zijn tips nadenken. Beslis ook niet dezelfde dag over wat je wilt kopen maar denk er even een poosje over na.  Ga wel op tijd langs een winkel want vaak zit er een lange levertijd aan meubels verbonden. Je kan zomaar uitgaan van 3 maanden. 

De verhuizing 

Na alles uit te hebben gezocht kan je opzoek gaan naar een verhuisbedrijf in je woonplaats. Verhuis je van of naar Rotterdam, kies dan voor een verhuisbedrijf in Rotterdam. Zij hebben de ervaring, kennen de routes en hebben vaak veel tips voor je. Je kan kiezen voor het inhuren van verhuizers maar je kan het ook voor een groot deel zelf proberen te doen. Er zijn waarschijnlijk wel wat familie of vrienden die je wel willen helpen op een vrije zaterdag. 

Druk? Zo houd je het huishouden toch nog een beetje bij!

We hebben allemaal wel van die dagen of weken waarin je tijd tekort komt. “Van mij zou er wel meer dan 24 uur in een dag mogen zitten”, die opmerking wordt de laatste tijd steeds vaker gemaakt. Dat is ook niet zo vreemd, want de gemiddelde Nederlander wordt ook steeds drukker. Tegenwoordig is het bijna voor iedereen vanzelfsprekend om te werken. Waar vroeger de vrouwen thuis bleven om voor het gezin en het huishouden te zorgen is dat tegenwoordig wel anders. Hierdoor heeft ieder gezin het moeilijk om alle ballen in de lucht te houden.

 

Hoe combineer je een drukke baan, een gezin, sociale contacten en het huishouden? Het lijkt bijna wel een onmogelijke taak. Betrap jij jezelf er ook steeds vaker op dat je een makkelijke maaltijd op tafel zet en het huishouden steeds meer versloft? Met de volgende tips houd je zelfs in de drukste periodes het huishouden bij.

 

Probeer rommel direct op te ruimen

Dit klinkt misschien als een vanzelfsprekende tip. Iedere ouder zal echter beamen dat er in een huishouden met kinderen altijd wel iets op te ruimen valt. In een paar uur tijd is de rommel in huis vermenigvuldigt. Tel daar een aantal dagen bij op en je verliest het gehele overzicht. Natuurlijk begrijpen we dat je na een lange werkdag weinig zin hebt om ook nog continu op te ruimen. Wanneer je dit echter laat liggen is de kans een stuk groter dat dit uitstelgedrag blijft. Bovendien zal je veel meer tijd kwijt zijn als je alle rommel continu laat oplopen. Probeer daarom iedere dag, eventueel als de kinderen naar bed zijn, snel door het huis te gaan en op te ruimen. Door het huishouden goed bij te houden, ben je nooit meer dan een half uur per dag extra tijd kwijt.

 

Zijn je kinderen al wat ouder? Laat ze dan meehelpen in het huishouden. Zelfs hele jonge kinderen vanaf een jaar of anderhalf zijn in staat om hun speelgoed na een dag spelen op te ruimen. En in plaats van de vraag: ‘wat gaan we eten vanavond?’, te beantwoorden kan je ze ook zelf laten helpen om iets uit te kiezen of in de keuken te helpen. Zo creëer je meer verantwoordelijkheidsgevoel en worden kleine taken sneller overgenomen. Toch wel handig die kleine hulpjes!

 

Maak tijd!

Heb je het idee dat je altijd tijd tekort komt? Dan wordt het hoog tijd om hier verandering in te brengen. Tijd maken is namelijk eenvoudiger dan je denkt. Ga bijvoorbeeld eens een half uur eerder naar bed, zodat je een half uur vroeger op kunt staan. Zo heb je extra tijd om even snel een rondje door het huis te maken. Het huishouden vergt echt minder tijd dan je denkt. Het is enkel een kwestie van goed plannen en doen.

 

Stel niet té hoge eisen aan jezelf

Het alledaagse leven is druk. Zeker met een gezin en een drukke baan. Daarom mag je ook best wel eens toegeven aan een avondje bankhangen terwijl de vaat nog in de wasbak staat. Of een keer eten bestellen in Amsterdam. Dat is geen schande. Soms heb je even me-time nodig om daarna weer met volle moed er tegenaan te kunnen. De kinderen onthouden immers echt niet hoe schoon het huis vroeger was. Ze onthouden de mooie momenten die ze met jou beleeft hebben. Houd je hier aan vast!

Een 3d print service inschakelen

3D printen wordt steeds groter. Ook voor ondernemers die veel printen kan een 3d print service daardoor van meerwaarde zijn. Het is namelijk altijd lastig om te bepalen wanneer het juiste moment is om in een nieuwe 3D printer te investeren. Vaak is het dan beter om een deel van het werk gewoon uit te besteden aan een echte specialist. Het is dan belangrijk om alle voordelen even goed op een rij te hebben. Zo maak je als ondernemer een beter onderbouwde keuze. Kijk daarom altijd naar de volgende belangrijke factoren op dit gebied.

Wat zijn de kosten?
Een belangrijk voordeel van een 3d print service is dat het minder kosten met zich meebrengt. Waar een nieuwe 3D printer al vaak enkele tienduizenden euro’s vergt, is het natuurlijk aantrekkelijker om met de dienstverlener te werken. Dit geldt zeker wanneer het printen slechts incidenteel nodig is. Zakelijk gezien is het aantrekkelijker om de werkzaamheden uit te besteden aan een echte specialist. Dit zal de opbrengsten ook verder kunnen vergroten vanwege de betere kwaliteit die geboden kan worden. Het is altijd belangrijk om dit goed tegen elkaar af te wegen. Zakelijk is daar vaak veel voordeel uit te halen.

Hulp bij zakelijke groei
Het is voor een ondernemer ook slim om groei te realiseren en dan pas een investering te doen. Natuurlijk is een bepaalde mate van investeren nodig om meer uit de mogelijkheden te halen. Daarom draagt werken met een 3d print service bij aan het realiseren van schaalvergroting. Wanneer deze schaalvergroting dan structureel blijkt, kan het slim zijn om zelf het printproces in te richten. Wanneer tijdelijk meer hulp nodig is, kan de dienstverlener daar natuurlijk ook goed aan bijdragen. In alle gevallen is er zakelijk voordeel uit te halen om op deze manier aan opdrachten te gaan werken.

Extra veel kennis benutten
Werken met een 3d print service is meer dan alleen het gebruiken van meer printcapaciteit. Het is ook een manier om meer kennis in huis te halen. Wanneer een complexe printopdracht uitgevoerd moet worden is deze kennis natuurlijk zeer welkom. Ook wanneer het gaat om extra kennis over 3D design is het gemakkelijker om deze in te huren dan deze zelf te vergaren. Vaak gaat hier meer tijd overheen dan beschikbaar is. Dit maakt het dus veel slimmer om met een 3d dienstverlener aan de slag te gaan. Het proces is dan in goed tempo te verzorgen.

De betrouwbaarheid van de Ultimaker S5

Wie betrouwbaar 3D wil printen doet dat door gebruik te maken van de Ultimaker S5. Dit is de printer waarmee het werken beter gaat dan eerder het geval was. Dat heeft onder andere te maken met de mogelijkheden om te ontwerpen zoals jij dat wenst. Vooral het bieden van sterke en stabiele printmogelijkheden is daarbij vooropgesteld. De printer is vol met de laatste techniek en innovaties gestopt om alles te verbeteren. Het is zeker ook goed om eens te bekijken op welke manier je dit zal merken als gebruiker van deze printer voor jouw doelen.

Toepassing van de moderne technieken
Er is een belangrijke reden aan te voeren voor de betrouwbaarheid van de Ultimaker S5. De toepassing van moderne technieken is hier belangrijk in. De printer is zelf in staat om kleine afwijkingen in het printproces recht te trekken. Dit komt door de manier waarop de verschillende lagen filament worden aangebracht op elkaar. Door al te beginnen met de perfecte eerste laag is veel mogelijk. De techniek van bed levelling is hier van groot belang in. De printer kan dan zelf eventuele afwijkingen compenseren. Dit geeft jou als gebruiker dus ook flink meer zekerheid in gebruik.

Het filament onder controle houden
Het is ook zo dat de Ultimaker S5 is ingericht om controle te houden over het filament. Dat is onder meer te danken aan de flowsensors. Dit biedt veel voordeel. Je weet onder andere altijd zeker dat de juiste mate van materiaal wordt gebruikt tijdens de verschillende stappen in het printproces. Dit scheelt je veel zorgen over hoe het eindproduct eruit gaat zien. Dit zal altijd optimaal gebeuren. Het is ook goed om te weten welke materialen je kan gebruiken. Je kan namelijk veel meer soorten filament gebruiken in dit type printer dan in andere modellen kan.

Het printen aan de printer laten
Met de voorgaande pluspunten heb je eigenlijk al genoeg kennis om in te zien dat de Ultimaker S5 een echte vooruitgang biedt. Je hebt als gebruiker van de printer geen zorgen meer om het printen. Dit kan je gewoon aan de printer laten. Je kan je dus vooral richten op het ontwerp. Vervolgens zorg je dat alle zaken met betrekking tot het instellen en voorbereiden op de juiste wijze gebeurt. De printer kan daarna zelf al het werk doen dat nodig is om tot een kwalitatief hoogwaardig eindproduct te komen. Dit wordt allemaal optimaal verzorgd.

Nieuwe woning gekocht? Bekijk deze verhuistips

Hoera je hebt een nieuw huis gekocht! Na al de stres rondom het huis kopen en met alle financiën regelen staat het volgende stress puntje alweer voor de deur. Namelijk de grote verhuisdag! Dit zal een drukke periode worden maar het zal hopelijk snel voorbij gaan. Daarom is het wel belangrijk dat je je goed voorbereid zodat je weet wat je te wachten komt te staan. In dit artikel gaan we ja wat handige tips voor de verhuizing mee geven. Bijvoorbeeld om een sloopbedrijf ruim op tijd in te huren als er wat gauw gesloopt moet worden. 

Handige verhuis tips

Tip 1: Regel hulp voor de verhuisdag. Vraag ruim van te voren of familie en vrienden je willen helpen met verhuizen. Stuur ook even een week van te voren een herinnering dat is wel zo handig. 

Tip 2: Houd voordat je gaat verhuizing een grote opruiming. Bepaal of je bepaalde spullen wel echt nodig hebt of dat ze niet beter weg kunnen. 

Tip 3: Koop voldoende verhuisdozen. Kijk niet naar normale goedkopen dozen want daar ga je spijt van krijgen. Je wilt wel een beetje kwaliteit daarom kun je het beste speciale verhuisdozen kopen. 

Tip4: Verzamel papier. Misschien denk je wat moet ik daar nou mee? Maar als je al je kranten opspaart kun je dat gebruiken als vul materiaal voor in de dozen. Zo gaan je spullen in de dozen niet verschuiven. 

Tip 5: Pak een tas in die je bij de hand kan houden. Stop daar wat belangrijke spullen in zoals de sleutels, belangrijke papieren en bijvoorbeeld wat toilet spullen.  

Tip 6: Zorg ervoor dat alles de avond voor de verhuizing staat ingepakt en alle spullen zoals kasten en dergelijke uit elkaar zijn gehaald.  

Tip 7: Als je besluit een verhuis bedrijf in te huren moet je met een aantal dingen rekening houden. Denk dan bijvoorbeeld aan ruimte voor de deur voor de verhuiswagen. 

Tip 8: Alle mensen die komen helpen kun je verdelen over de dag. Zo heb je niet in één keer alle hulp en is het niet meteen zo druk. Zorg ervoor dat je een goede planning maakt. En geef iedereen duidelijke taken. 

Tip 9: Overleg met de verhuizers, de verhuizers hebben ervaring met dit werk luister daarom een beetje naar ze zo zal de dag soepel verlopen. 

Tip 10: Een verhuizing is een zware klus zorg daarom voor voldoende drinken. Ook is het wel zo fijn om af en toe te pauzeren met een lekkere kop koffie en een boordje bijvoorbeeld. 

Tip 11: Zorg ervoor dat je geen kinderen hebt rondrennen de dag van de verhuizing. Dit is erg vervelend en de dag zelf zal ook aal een chaos genoeg zijn. 

Verhuisbedrijf regelen

Het beste is het om een verhuisbedrijf te regelen. Zo kun je op internet opzoek naar één bij in de buurt. Woon je in Amsterdam? Zoek dan op verhuisbedrijf in Amsterdam. Ook voor een spoedverhuizing is het, het beste om een verhuisbedrijf in te huren. Zij kunnen alles voor je regelen rondom de verhuizing. Van A tot Z kunnen ze het voor je regelen. Ga je verhuizen naar het buitenland? Dan komen er wellicht nog veel meer zaken bij kijken waar je rekening moet houden. Zorg dan dat je ver van tevoren al je taken al hebt afgestreept.

Verhuizen met je bedrijf? Bekijk al onze tips

Misschien ben je met je bedrijf wel een heel stuk gegroeid en word het tijd voor een nieuw kantoor. Gelukkig dat je nog steeds aan het groeien bent met het bedrijf dat betekent dat de zaken goed gaan. Maar als je kantoor te vol gaat zitten gaan de werk prestaties achteruit. Het is niet fijn om in een drukke ruimte de hele dag met elkaar achter een bureau te zitten. Daarom zou verhuizen met het bedrijf naar een grotere locatie nog niet eens zo’n slecht idee zijn. Wel moet je goed gaan nadenken over wanneer je het beste de verhuizing kan gaan plannen. Je moet rekening houden met wanneer het een drukke periode in het bedrijf is, dan zal een verhuizing niet handig zijn om het op dat moment te plannen. Je kan namelijk niet tussen door werken omdat alle spullen moeten worden ingepakt. 

Hoe moet je een kantoorverhuizing aanpakken? 

Het beste advies dat gegeven kan worden is dat je met elkaar heel goed moet gaan plannen. Eerst moet je kijken wanneer je de verhuizing wilt gaan doen. Dit kan natuurlijk het beste in een rustige periode wanneer het personeel wel op de zaak aanwezig is. Ook moet je gaan bedenken of je het samen met je team gaat doen of dat je een verhuisbedrijf inhuurt. Want een bedrijfsverhuizing kost veel tijd! Vaak wordt het een beetje onderschat, maar doe dit niet en neem je tijd om alles te regelen. Het makkelijkst is om een aantal dagen voor de verhuizing alles met elkaar in te gaan pakken. Vaak kom je dan heel veel oude spullen tegen, het is dus ook het ideale moment om alles eens flink uit te gaan zoeken. Het weggooien van oude documenten etc. zal lekker opruimen en ook een hoop rust geven in je hoofd. En als je alles met elkaar doet zal het niet heel veel werk zijn want je weet wat ze zeggen: ‘vele handen maken ligt werk.’ 

Inhuren van een verhuisbedrijf

Bij een kantoor verhuizing zal de verhuizing prima gaan met het team zelf. Maar zodra je echt een groot bedrijf moet verhuizen naar een stad als Den Haag is het makkelijker om een verhuisbedrijf in den Haag te huren. Je kunt met dit bedrijf zelf afspreken wat ze allemaal voor je kunnen doen. Je kunt dan het beste al van tevoren een tarief met elkaar afspreken. Zo voorkom je dat ze dingen gaan doen die onnodig zijn enz. Belangrijke documenten van het bedrijf kunnen het best door een medewerker van het bedrijf verhuist worden je wilt natuurlijk niet dat die door alle chaos kwijtraken. Als je met het team zorgt dat spullen worden ingepakt dan kan het verhuisbedrijf de rest regelen en verhuizen. Zorg dat je tijdens de dag iemand de verantwoording geeft zodat diegene alles kan regelen. Zorg wel dat dit iemand is die tegen stres en chaos kan want dat zal die dag veel gebeuren. Maar uiteindelijk zal alles goed komen je moet alleen een beetje geduld hebben.