Creëer een special touch met een gietvloer

Steeds vaker kiezen mensen voor een gietvloer in hun woningen. Deze nieuwe trend geeft het interieur een speciale look and feel en heeft veel meer voordelen dan je in eerste instantie zou denken!

De kracht van eenvoud

Het is niet voor niets dat de gietvloer steeds populairder wordt. Het past binnen elke stijl, laat de ruimte optisch een stuk groter lijken, creëert een oase van licht en rust en laat meubels en accessoires veel meer spreken. Daarnaast zijn er tussen verschillende gietvloeren ook verschillende stijlen mogelijk. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor strak en modern, of juist voor rauw en robuust.

Overal toepasbaar

Een ander groot voordeel van een gietvloer is dat het toepasbaar is in elke ruimte, dus ook in de badkamer, keuken en slaapkamer! Gietvloeren zijn namelijk eenvoudig te onderhouden, UV stabiel, duurzaam, kras- en slijtbestendig, naadloos, vloeistofdicht én geschikt bij vloerverwarming. Wanneer je de gietvloer terug laat komen in elke (of meerdere) ruimtes, wordt er een eenheid gecreëerd wat voor rust en sfeer zal zorgen.

Stone Gietvloeren

Stone Gietvloeren is de expert als het gaat om gietvloeren. Niet alleen cementgebonden gietvloeren, maar ook kunststof gietvloeren (pu of polyurethaan) behoren tot hun assortiment. Beide typen vloeren hebben unieke eigenschappen, fijne voordelen en een eigen uitstraling. Meer informatie of een persoonlijk advies? Neem dan gerust contact op met de experts van Stone Gietvloeren. Zij staan graag, geheel vrijblijvend, voor u klaar.