De meest favoriete lockpick sets voor beginners en gevorderden

Wie aan lockpicking begint heeft gereedschap nodig. En welke lockpick sets zijn op dit moment favoriet? In deze blog worden enkele voorbeelden besproken. Lockpick sets voor beginners en gevorderden, en wat deze sets zo bijzonder maakt.

KLOM 10-delige lockpick beginnerset

Deze lockpick set van het merk KLOM is recht voor zijn raap. Het merk KLOM (uit China) staat altijd garant voor degelijke kwaliteit lockpick tools voor een scherpe prijs. Zo ook bij deze set. Sterker nog, dit is waarschijnlijk één van de goedkoopste en toch complete beginnersets die je zult vinden. In deze lockpick set vind je bijvoorbeeld: een tweezijdige tension wrench plus negen verschillende lockpicks met verstevigde handvaten. Hiermee kun je als beginner dus meteen aan de slag. Door de lage prijs loop je weinig risico, mocht de hobby je toch niet bevallen. Daarnaast heb je wel gelijk een complete set in huis. Compleet want de picks in deze set stellen je in staat verschillende soorten wafer en cilindersloten te openen.

Southord 14-delige lockpick set

Ben je op zoek naar een lockpick sets voor beginners of half-gevorderden? Met daarin de meest belangrijke picks plus meerdere soorten tension tools? Dan ben je hier aan het juiste adres. Deze lockpick set van Southord heeft alles wat je als beginner nodig hebt en is een driedubbele aanrader voor wie lockpicking serieus neemt en graag goed gereedschap in huis wil hebben. In deze set vind je namelijk gewone en gedraaide tension wrenches. Daarnaast vind je de –volgens lockpickers—meest nuttige picks terug in deze lockpick set: de half diamond, de rake, de hook pick, de snake rake, een ball pick enzovoorts. En dat alles met een mooie leren map met daarop het logo van het Amerikaanse merk Southord.

Southord lockpick set zakmes

De meest nuttige lockpicks plus een tension wrench in één? Kies dan voor dit lockpick zakmes. Naast dat je zo altijd de meest noodzakelijke tools bij de hand hebt is dit ook een leuk verzamel-item. Ook te gebruiken als sleutelhanger.

Perfect Lockpicking Professional

Let op: aan deze lockpick set zit een behoorlijk prijskaartje. Maar dan heb je wel meteen één van de meest uitgebreide lockpick sets in huis die op dit moment op de markt zijn. Geleverd in een handige koffer vind je hier allerlei soorten tools terug: een schakelkast sleutel, schroevendraaiers, tension tools, flipperkaarten, een Torx sleutel, precisiegereedschap, Zieh Fix cilindertrekkers en nog veel meer. Absoluut niet bedoeld voor beginners. Zeer geschikt voor gevorderden.

Bron Lockpickstore.nl