Een andere ondergrond laten aanleggen, welke mogelijkheden kan ik uit kiezen en welke keuze moet ik maken in mijn situatie?

Indien uw vloer niet meer aan uw verlangen voldoet, onder andere wanneer er barsten zichtbaar zijn, of hij eist te veel onderhoud, dan denkt u vermoedelijk aan een andere vloer. Maar welke mogelijkheden zijn er voor een andere vloer? En voor welke optie zal ik kiezen? Het antwoord op uw vraag proberen wij u via dit stuk aan te bieden.

Om u op weg te helpen achter de uitkomst op uw kwestie te komen vertellen we eerst de baten en mogelijke gebruikmakingen van de 3 verscheidene vloeren.
Vanzelfsprekend wilt u als ondernemer niet dat uw complex voor lange tijd onbruikbaar is omdat een vloer gelegd moet worden en uit moet harden.

Een industrievloer bestaat uit polyurethaancement en is heel snel aangelegd. Wanneer deze vloer geplaatst wordt kunt u nagenoeg altijd diezelfde dag nog de vloer volkomen belasten en is hij waterafstotend. Een industrievloer is bestemd voor elk vertrek waarin veel vocht is of wanneer de vloer fors belast wordt. Industrievloeren zijn bestand tegen enorme temperaturen; van -40 tot een indrukwekkende +120 graden Celsius. Deze vloeren zijn vlot te zuiveren en kunnen met antislip mogelijkheid verkregen worden.

Gietvloeren worden geproduceerd van epoxy of polyurethaanhars. Deze vloeren zijn bestendig en slijtvast. Een gietvloer gaat jaren lang mee. Doordat gietvloeren volkomen naadloos zijn, zijn ze erg hygiënisch en gemakkelijk  te onderhouden. Gietvloeren zijn erg gepast voor ruimtes als zuilengang, cleanrooms, pakhuizen, parkeergarages en kantoren. Deze vloeren zijn ook te verkrijgen in verschillende versieringen.

Een bedrijfsvloer komt het vaakst tot haar recht in de zwaarste omstandigheden. Deze vloeren zijn opgewassen tegen de zwaarste chemicaliën en zijn antistatisch. Net als industrievloeren zijn bedrijfsvloeren toe te passen in de meest uiterste warmtegraden. Ook deze vloeren kunt u aanschaffen in antislip. Bedrijfsvloeren zijn te bevestigen op nagenoeg elke onderlaag.

Mocht de vloer toch te fors belast worden is onderhoud of herstelling eenvoudig, rap en niet hoog geprijsd.

Neem voor extra informatie over gietvloeren, bedrijfsvloeren en/of industrievloeren contact op via:

http://www.kornuyt.nl
: 0492-534596
: info@kornuyt.nl