Een huis verhuren in Haarlem

Een huis verhuren in Haarlem is lastig. Dit komt door het grote te kort van de appartementen en woningen. Haarlem is een leuke stad en heeft veel te bieden, maar is niet de beste stad van Noord Holland. Amsterdam ligt nabij en wordt ieder jaar verkozen tot de beste stad van Noord-Holland. Dit is ook niet gek want het is de grootste stad en hoofdstad van Nederland.

Haarlem verkozen tot leukste shopstad

Haarlem is verkozen tot een van de leukste steden om te gaan shoppen. Er is sinds 2013 ook elke donderdag koopavond. Dit zorgt ervoor dat er veel mensen naar Haarlem toe komen om te genieten van de goede shopgelegenheden die deze stad met zich meebrengt. Dit maakt het nog leuker om in Haarlem te huren. En ook aantrekkelijker om je huis te verhuren in dit gebied. Voor investeerders is het ideaal om een appartement, woning of huis te kopen om vervolgens te verhuren via 1 van de verhuurmakelaars.

Verhuren aan 1 van de 150.000

Haarlem heeft 150 duizend inwoners en is een geweldige stad om in te wonen . Het heeft een aantal bioscopen en honderden restaurants waar heerlijk gegeten kan worden. Sinds 2015 heeft het weer een sterrenrestaurant erbij wat het voor de culinaire liefhebber nog interessanter maakt om lekker te gaan dineren in Haarlem.

Huis verhuren in Haarlem

Haarlem wordt ook wel de voorstad van Amsterdam genoemd. Het lijkt in vele opzichten ook wel op Amsterdam. De grachten met de tourboten en de sfeer moet denken aan Amsterdam. Echter is het uitgaansleven tot diep in de nacht in Haarlem minder leuk als in Amsterdam. Er zijn veel baren en restaurants maar de meeste baren sluiten door de weeks rond een uur of 12. Op donderdag is er een club genaamd Ruis waar gedanst kan worden en vrijdag zaterdag zijn er diverse clubs/barren open tot 4 uur. Dus er is genoeg te doen in Haarlem. Kijk voor meer informatie op www.premiumhousing.nl.