Energiezuinige woningen steeds meer in trek

Steeds meer Nederlanders investeren in het energiezuiniger maken van de woning. Hiermee wordt niet alleen gedacht aan het milieu, maar vooral ook aan de portemonnee. Want naast lagere energiekosten kan een energiezuinig huis ook fiscaal voordeel opleveren. In ons land heeft de consument heel veel keuze uit energieleveranciers. Dit is een unieke situatie, want in veel andere landen heeft men lang niet zoveel vrije keus uit energieproviders. Wij kunnen niet alleen kiezen welke energieleverancier wij willen, maar ook wat voor soort stroom wij prefereren. Maar omdat de energieleveranciers zo ongelofelijk stunten met aanbiedingen voor onder andere goedkope energie, duurzame energie en groene energie, weten we niet meer welke energie aanbieder we nu eigenlijk moeten kiezen. De nationale reviewsite NederlandReview.nl helpt je graag bij het maken van een keuze.

Een energieleverancier kiezen

Nuon is een van de grootste en meest bekende energieleveranciers van Nederland. Daarnaast zijn er nog tientallen andere energie providers zoals EnergieDirect, Greenchoice, Oxxio en de Nederlandse Energie Maatschappij. Allen beweren ze de beste service te verlenen tegen de laagste prijs. Op NederlandReview.nl kun je zelf nalezen wat daarvan waar is. Op deze site kun je namelijk de ervaringen van andere gebruikers lezen. Welke klachten hebben ze? Hoe zijn de ervaringen met de energieleverancier en de klantenservice? En hoe gemakkelijk is het om over te stappen van energieleverancier? Op deze vergelijkingssite vind je informatie over de verschillende energie bedrijven overzichtelijk bij elkaar. Op basis van deze informatie kun je veel beter een weloverwogen keuze maken voor een energieleverancier. Of je nu op zoek bent naar goedkope energie, duurzame energie of een combinatie van beide.

De goedkoopste en de beste

Bijna alle energieleveranciers zeggen dat ze de beste zijn. Ook willen veel energiebedrijven ons doen geloven dat we bij hen het goedkoopst uit zijn. Op Nederlandreview.nl vind je alle informatie die je nodig hebt om zelf je conclusie te trekken. Je vind hier duidelijke informatie over de betreffende energieleveranciers. Niet alleen grote namen zoals E-on, Essent en Qurrent ervaringen komen voorbij, maar ook kleine energiemaatschappijen zoals Vandebron, Engie Energie en Miky worden genoemd. Per provider kun je ervaringen lezen van andere gebruikers. Wat vinden ze van de prijs? Hoe vinden ze de klantenservice? En hoe is het aanbod van diensten? Informatie die je alleen maar als betrouwbaar kunt beschouwen als het van onafhankelijke gebruikers komt.

Reviews uitwisselen

Het uitwisselen van ervaringen kan heel handig zijn. Je ziet direct welke energiemaatschappij het hoogste cijfer krijgt, of er veel voorkomende klachten zijn bij een leverancier en hoe de service wordt bevonden. De energiemaatschappijen zijn handig onderverdeeld in de categorieën; goedkope energie, duurzame energie, zonne-energie, wind energie en groene energie. Zelf kun je als ervaringsdeskundige ook heel gemakkelijk een review achterlaten. Of je nu een positieve ervaring hebt met aanbiedingen van een energieleverancier of je bent helemaal niet tevreden. Je kunt het gemakkelijk delen op de website van NederlandReview.nl. Op die manier kunnen consumenten elkaar helpen om duidelijkere informatie vindbaar en overzichtelijk te maken op het wereldwijde web.