Het vergelijken van energiemaatschappijen

In Nederland zijn betalen duizenden gezinnen en bedrijven te veel voor energie. De torenhoge aardgas en elektriciteit prijzen boezemen veel mensen angst in voor de toekomst. De meesten van ons doen echter niet de moeite om de energierekening te bestuderen wegens een moeilijk vakjargon. En u?

We besparen al zoveel…

Spaarlampen besparen veel geld en geven een sfeervol licht. We zetten de thermostaat wat lager, plaatsen dubbel glas en houden deuren en ramen tochtvrij. Allemaal kleine middeltjes die helpen, maar vaak ook ontmoedigen: Door een hele rist maatregelen van de regering nav van de steeds duurder wordende energie , zal de energierekening een steeds grotere impact geven op uw budget.

Leverancier energie vergelijken

Kunt u geld besparen als u overschakelt? Ja, bij het leverancier energie vergelijken zijn namelijk grote potentiële besparingen mogelijk. Maar liefst de helft van de betalers kan winst maken door de

energierekening over te schakelen. Het exacte bedrag is wel afhankelijk van waar je woont en hoe groot uw energieverbruik is.

Websites maken het mogelijk om energie leveranciers te vergelijken. Door het doorgeven van uw gegevens, is het snel en eenvoudig zoeken naar een goede energie deal.

Bepaalde sites geven ook een nummer waar uw een deskundige energie adviseur kunt spreken. Vervolgens kunt u ervoor zorgen dat u wettelijk bent aangemeld voor het goedkoopste tarief.

Is die vergelijking wel waar?

Alle energie vergelijkers moeten inkomsten genereren. Gratis advies want de expertise zelf krijgt een kleine vergoeding voor wie verandert van maatschappij. U hebt er niks bij te verliezen!