LED verlichting

LED verlichting is een nieuwe vorm van verlichting die veel duurzamer is dan de standaard verlichting die nu in veel woningen, winkels en kantoorpanden te vinden is. Zo gebruiken LED lampen niet alleen minder energie, maar gaan de lampen ook nog eens veel langer mee. Omdat LED lampen veel voordelen met zich meebrengen, zijn deze lampen de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Wil jij ook LED lampen aanschaffen voor jouw woning, winkel of kantoorpand, maar heb je niet voldoende financiële middelen om deze investering direct te doen? Dan betekent dit niet dat je de voordelen van LED lampen aan je voorbij moet laten gaan, want je kunt LED lampen ook leasen door middel van LED leasen.

LED lease: een korte introductie

LED lease werkt als volgt. Je krijgt een bepaald aantal LED lampen van een aanbieder en betaalt hier maandelijks vaste kosten voor. Als de LED lampen geïnstalleerd zijn, begin je direct met geld besparen en dit terwijl je niet meteen de grote investering van de nieuwe verlichting hoeft te doen. Je gaat door met het betalen van het maandelijkse vaste bedrag tot je de investering van de lampen hebt afgelost: op dit moment zijn de lampen officieel van jou.

De voordelen van LED lease

Er zijn enkele voordelen verbonden aan het leasen van LED lampen in plaats van het direct aanschaffen van LED verlichting en dit zijn de volgende pluspunten:

– Door middel van LED lease hoef je niet meteen een grote investering te doen, maar begin je wel meteen met het besparen van geld op de energierekening.

– Het onderhoud en de technische ondersteuning van de lampen zit bij het leasecontract inbegrepen. Dit betekent dat je bij eventuele mankementen altijd een expert kan raadplegen.

– Als de investering volledig is afgelost, hoef je niets meer te betalen en zijn de lampen officieel van jou. Wil je meer informatie? Dan kan je contact opnemen met loketduurzaam.nl.