Nieuw huis gekocht? Beste witgoed op een rij!

Als je een huis gekocht hebt, krijg je met veel nieuwe dingen te maken. Zo zal je veel nieuwe producten aan moeten schaffen en over veel keuzes goed na moeten denken. Wij gaan je in dit bericht helpen bij het uitkiezen van de beste witgoed machines!  Tegenwoordig zijn er namelijk zoveel opties en verschillende mogelijkheden om witgoed aan te schaffen, dat we je in dit artikel verder gaan helpen met de aanschaf van het apparaat. We lichten steeds drie speerpunten uit: prijs, kwaliteit en aandachtspunten!

Vaatwassers
Prijs: Voor de meest voordelige prijs van een vaatwasser kun je het beste online verschillende apparaten met elkaar vergelijken. Via verschillende vergelijkers kun je eenvoudig jouw wensen invullen en o.b.v. deze wensen zal de vergelijker automatisch de meest voordelige vaatwasser tonen. Werkt dus heel eenvoudig!

Kwaliteit: Veel mensen gaan eigenlijk direct voor de meest voordeligste vaatwasser, of zijn hier tenminste naar opzoek! Echter is een voordelige machine lang niet altijd de beste machine. Let daarom altijd op kwalitatieve elementen als: het materiaal van de indeling in de machine, wat voor functies er aanwezig zijn (kun je bijvoorbeeld hardnekkig vuil verwijderen met een agressievere stand?) en lees natuurlijk altijd recensies van bepaalde apparaten.

Aandachtspunten: Belangrijk bij vaatwassers is of er in veel recensies aangegeven wordt of er snel kalkvorming ontstaat in een machine. Als dit namelijk het geval is willen wij afraden een dergelijke machine aan te schaffen, dit zou namelijk flink in de papieren kunnen lopen met reparatiekosten o.i.d.

Wasmachines
Prijs: ook hier geldt eigenlijk dat je het beste gebruik kunt maken van vergelijkingswebsites voor de beste resultaten! Hierbij kijken we natuurlijk ook direct naar de kwaliteit van de wasmachine, pas dus ook eisen toe in de vergelijker waarvan je wilt dat jouw wasmachine over die kwaliteiten beschikt!

Aandachtspunten: let heel goed op het waterverbruik van een wasmachine! Dit kan namelijk zeer uiteenlopen en dus ook veel geld schelen bij het verbruik van de wasmachine. Zeker oudere wasmachines kunnen meer dan gemiddeld verbruik hebben. Daarnaast hebben oudere machines ook vaak hogere energiekosten! Bekijk dus altijd even de energielabels.

Drogers
Bij de aanschaf van een droger geld eigenlijk exact hetzelfde proces als de aanschaf van een wasmachine en een vaatwasser (als we kijken naar prijs en kwaliteit tenminste). Bij het verbruik dien je hier uiteraard ook op het verbruik van de droger te letten. Ook hier geldt; oudere apparaten verbruiken over het algemeen veel meer energie, dus bestudeer de energielabels goed voor je een apparaat aanschaft.