Plisségordijnen voor in de woonkamer

Plisségordijnen zie je steeds vaker terug  in de woonkamer en dat is niet vreemd. Plisségordijnen geven namelijk een chique uitstraling aan je woonkamer en je kunt het plisségordijn in het midden van je raam hangen. Zo heb je voldoende licht binnen, maar behoud je toch de privacy.

Lichtdoorlatende plisségordijnen

De meeste mensen hebben lichtdoorlatende plisségordijnen of transparante plisségordijnen hangen in de woonkamer, omdat het fijn is dat deze algemene ruimte licht blijft. Plisségordijnen zijn er in honderden kleuren en daarom is er voor ieder interieur een geschikte plissé te vinden. De kleuren die het meest in trek zijn voor in de woonkamer zijn gebroken wit, crème, antraciet, lichtgrijs, taupe en bruin. Het is mooi als de kleur die je kiest ook terugkomt in de rest van de woonkamer, dit zorgt voor een mooi geheel.

Verschillende soorten stoffen

Plissegordijnenexpert heeft meer dan 280 kleuren plisségordijnen en een ruime keuze aan de  verschillende stoffen. Twijfel je over een bepaalde kleur of stof dan kun je bij plisségordijnen gratis kleurstalen bestellen, deze worden dezelfde dag nog naar je verstuurd via de post. De stalen die je thuis ontvangt zijn kleine stukjes stof van de echte plisségordijnen, je gordijn komt er dan precies zo uit te zien.

Voordelen van plisségordijnen in de woonkamer

Het grootste voordeel van plisségordijnen in de woonkamer zijn, dat je de plisségordijnen met de vrijhangende optie in het midden van het raam kunt hangen. Er kan dan zowel van de bovenkant als onderkant licht in de kamer komen, maar niet iedereen kan naar binnen kijken. Een ander voordeel van raamdecoratie is de isolerende werking. Door de plisségordijnen omlaag te doen blijft de warmte langer in de woonkamer en hou je de kou van de ramen tegen. Plisségordijnen zijn verder gemakkelijk te monteren en te bedienen.