Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn er in allemaal soorten en maten. Deze zijn ook nog eens makkelijk te monteren en te gebruiken. Rolgordijnen zijn een ideale optie voor slaapkamers en badkamers aangezien u hier over het algemeen 100% privacy wilt. Zodra deze voor uw raam hangen ziet de buitenwereld niet meer wat u in huis heeft. Voor in de badkamer raden wij waterafstotende rolgordijnen aan. Zo trekt het weer niet in de gordijnen en gaan deze veel langer mee!

Jaloezieën
Jaloezieën ziet u terug in erg veel huishoudens. Dit komt door doorlaten van veel licht, maar zorgen tegelijkertijd ook voor schaduw. U ziet deze erg veel in huiskamers. Jaloezieën werken goed isolerend. Dit betekent dat als uw huis opgewarmt is en u sluit de jaloezieën, dan blijft de warmte goed hangen!

Velux
Velux raambekleding is van hoge kwaliteit en is gemaakt om perfect te passen in uw velux dakraam.

Gordijnen
gordijnen worden tegenwoordig steeds vaker online gekocht. Dat is in de vorm van webshops ideaal. U zet een groot assortiment online en aangezien gordijnen niet super speciaal zijn, worden er sneller keuzes gemaakt welke te kopen. Weet u niet goed welke u wilt kopen? Dan zijn er specialisten in ons bedrijf die u graag verder helpen met het beslissen en bestellen van uw gordijnen