Verduisterende rolgordijnen voor in de slaapkamer

Een goede nachtrust is ontzettend belangrijk voor mensen en een goed verduisterde slaapkamer draagt daar aan bij. Verduisterende rolgordijnen zijn ideaal om je slaapkamer te verduisteren, daarnaast heb je volledige privacy als je op je slaapkamer het licht aan hebt.

Kleuren rolgordijnen

Rolgordijnen zijn praktisch en nemen niet veel ruimte in beslag. RolgordijnenExpert.NL heeft meer dan 50 verschillende kleuren in het assortiment en zo zit er vast wel een juiste kleur voor je tussen. Populaire kleuren in slaapkamers zijn wit, grijs, antraciet, taupe, mintgroen, lichtroze en blauw. Wit zorgt voor een ruimtelijke uitstraling, zeker als de muren ook wit zijn. Grijs, antraciet en taupe zijn rustige trendkleuren die veel warmte en rust uitstralen, het is mooi als je de kleur van het rolgordijn laat terugkomen in bijvoorbeeld de kleur van je dekbed.

Opties rolgordijnen

Rolgordijnen kun je op maat laten maken en je kunt verschillende opties kiezen. Je kunt kiezen voor een cassette zodat je rol niet zichtbaar is, dat geeft je rolgordijn een extra luxe uitstraling. Ook kun je aluminium u –profielen kiezen zodat de zijkanten van het rolgordijn worden geleidt en er zo min mogelijk licht komt via de zijkanten, dit is prettig voor in de slaapkamer. Om een chique uitstraling te geven kun je verder kiezen voor metalen ketting en een beklede onderlat, daarmee maak je van de rolgordijn een luxe raamdecoratie.

Rolgordijnen online bestellen

Tegenwoordig kopen we veel meer via internet, zelfs rolgordijnen. Het is lastig om vanaf je computerbeeldscherm een kleur te kiezen daarom kun je bij RolgordijnenExpert.NL gratis kleurstalen aanvragen om te kijken welke kleur en stof mooi bij de ruimte past. Ook vinden mensen het spannend om de rolgordijnen op maat online te bestellen want dan moet je zelf inmeten en monteren. RolgordijnenExpert.NL heeft een handige inmeet- en montagehandleiding die je kunt volgen en mocht je daar niet uitkomen dan kun je contact opnemen met de klantenservice. Je kunt bijvoorbeeld een foto sturen van je situatie en dan kunnen de experts advies geven.