Wat moet ik als bedrijf doen om legionella te voorkomen?

Ondernemers die aandacht willen besteden aan het effectief voorkomen van legionella kunnen kiezen voor professionele legionellapreventie voor bedrijven. Bepaalde bedrijven zijn verplicht om te zorgen voor legionellapreventie. Het gaat in dit geval om ondernemingen die (drink)water leveren, die te maken hebben met een wettelijke zorgplicht en om bedrijven die vallen binnen de vastgestelde ‘hoog-risicogroep’. In deze gevallen is een risicoanalyse verplicht, evenals een beheerplan. We hebben het immers over een bacterie die de volksgezondheid ernstig kan schaden. Dit betekent dat de legionellapreventie van de hoogste en meest betrouwbare kwaliteit dient te zijn. Hier staan wij voor.

Legionellapreventie voor bedrijven door Holland Building Maintenance
Wanneer u goed wilt zorgen voor legionellapreventie, dan kunt u dit natuurlijk in totaliteit laten verzorgen door Holland Building Maintenance. Wij staan niet alleen klaar voor ondernemingen die verplicht zijn tot legionellapreventie voor bedrijven, maar uiteraard ook voor bedrijven die hier zelf voor willen kiezen. Wij zijn in het bezit van een BRL6010 certificaat. Dit betekent voor u dat u de zekerheid heeft dat wij u voorzien van onafhankelijk advies, dat de rapportage volledig voldoet aan de actuele wet- en regelgeving op het gebied van legionellapreventie voor bedrijven en dat de hoogwaardige kwaliteit constant is. Wanneer u ons inschakelt voor legionellapreventie voor bedrijven, dan mag u een gerichte en professionele service verwachten waar u voortdurend op kunt vertrouwen.

Uiteenlopende werkzaamheden
Wij kunnen de meest uiteenlopende werkzaamheden op vakkundig niveau voor u uitvoeren. Zo kunnen wij de waterleidingen desinfecteren, watermonsters nemen en analyseren, beheermaatregelen uitvoeren, een risicoanalyse uitvoeren en een beheerplan voor de legionellapreventie. Daarnaast kunnen wij jaarlijks de boiler reinigen en de keerklep van de drinkwaterinstallatie controleren. Wij staan garant voor de vakkundigheid en professionaliteit waarmee de werkzaamheden worden uitgevoerd. Wij werken dan ook uitsluitend met goed opgeleide en zeer ervaren vakmensen.