Wat zijn de top 5 banken met de hoogste spaarrente?

Voor je spaargeld wil je vanzelfsprekend het allerbeste. Profiteer dus nu van de hoogste spaarrente in 2015. Hoe? Vergelijk de rente op je huidige spaarrekening met de actuele rentetarieven van de top 5 banken. Hieronder vind je een overzicht van de top 5 banken met de hoogste spaarrente.

 Top 5 banken

Een hoge spaarrente op je spaargeld is natuurlijk altijd welkom. Bij de onderstaande top 5 banken ontvang je momenteel de hoogste spaarrentes op je spaargeld. Dus wil je als spaarder meer uit je spaargeld halen? Bekijk dan waar je de hoogste spaarrente voor je geld kunt krijgen.

  1. Zwitserleven , Maandsparen             1.50%
  2. MoneYou, MoneYou Spaarrekening 1.40%
  3. Zwitserleven, Internetsparen 1.40%
  4. Nationale Nederlanden 1.40%
  5. SNS Bank, (internetsparen) 1.35%

Nieuwsgierig welke spaarrekening van de top 5 banken je persoonlijk de hoogste spaarrente biedt? En welke bank de beste voorwaarden voor je heeft? Via ons online overzicht kun je heel eenvoudig de spaarrentes vergelijken en kijken welke spaarrekening het beste bij je past.

Voorwaarden spaarrekening en rente

Kies je voor de bank met de hoogste rente? Lees dan vooraf even de voorwaarden van je nieuwe spaarrekening door. Misschien ontvang je extra rente als je maandelijks een vast bedrag spaart? Let er ook op of je boetevrij mag overstappen naar een andere bank als het je uitkomt. Je wilt immers blijven profiteren van de hoogste spaarrente in 2015. Snel de voorwaarden vergelijken? Dat doe je bij ons direct online.

Overstappen en hoogste spaarrente

De spaarrekening met de hoogste spaarrente gevonden? Je stapt dan online snel en eenvoudig over naar de andere bank. Je hebt alleen een identificatiebewijs en een recent bankafschrift nodig om snel te profiteren van de hoogste rente.

Wil je meer informatie over de hoogste spaarrentes op spaarrekeningen? Of heb je een algemene vraag over geld sparen? Laat het ons dan weten. Wij helpen je graag verder.