Projectontwikkeling

VastgoedVSL is verantwoordelijk voor meerdere projecten en kan ingezet worden bij verschillende soorten projectontwikkeling. Zo is het team van VSL gespecialiseerd in projectontwikkeling in: Onderhoud, verbouwen, aanbouwen, complete grondontwikkeling, renovatie en restauratie en monumenten onderhoud.


AKTONN1OXB  kranenvanVSL


Waarom bij VSL?
– Persoonlijk contact met een flexibele projectbegeleider
– Wij nemen alle zorgen voor u uit handen
– 100% tevredenheidsgarantie vanwege duidelijke communicatie met uw persoonlijke projectbegeleider.

Samenwerkingen
VSL leeft hoge kwaliteitseisen na en om deze te waarborgen wordt er samengewerkt met een aantal bedrijven die gespecialiseerd zijn in verschillende diensten. Omdat wij op deze manier samenwerken met experts in hun vakgebied, leveren wij enorm hoge kwaliteit op onze projecten. De onderstaande bedrijven zijn bedrijven waar wij verschillende diensten aan uitbesteden bij projectontwikkeling. Achter de naam van het bedrijf wordt beschreven welke dienst we uitbesteden aan het desbetreffende bedrijf.

bbci Frijwijk: Bureau voor Bouwkundige en Civieltechnische Inspecties
bbci Frijwijk voert voor ons altijd geluidsmetingen uit bij alle bouwprojecten. Zo wordt altijd voorkomen dat er overlast ontstaat bij een project. Wilt u meer weten over de geluidsmeting van bbci Frijwijk? Bekijk dan deze pagina.

Mustang Demoliton: voor al uw sloopwerken
Als we een sloopproject aannemen is Mustang onze vaste partner. Inmiddels hebben we zeer prettige ervaringen met Mustang en weten we wat we van ze kunnen verwachten. Voor meer informatie kun je kijken op Mustangdemolition.nl.

Offerte aanvragen
Interesse in een offerte van VSL? Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan en onze experts zullen vrijblijvend contact met u opnemen!