Stijlvolle zwarte deurklinken voor je huis

Deurklinken zijn weliswaar niet het eerste waar je aan denkt bij het opleuken van je huis en de inrichting. Toch kan het toevoegen van stijlvolle zwarte deurklinken een goede manier zijn om dit te doen. In dit artikel lees je waarom.

 

Industrieel

We zien al een paar jaar telkens de industriële stijl terugkomen in huis en tuin. Het lijkt erop dat deze trend nog wel een tijdje zal blijven. Wat we in deze trend vaak zien terugkomen is metaal en wat ruwer hout. Denk hierbij bijvoorbeeld aan steigerhout, waar vaak stellingkasten en tuinmeubels mee gemaakt worden. Ook de kleur zwart zien we hier veel terug. Denk aan zwarte frames van meubels. Als reactie op deze trend zien we ook veel zwarte accenten in de woonaccessoires, zoals zwart metalen decoraties, zwart geschilderde kozijnen of zwart metalen deuren. Door op verschillende plekken in huis dezelfde kleuren en materialen te laten terugkomen in de vorm van subtiele accenten til je je interieur naar een hoger niveau. Stijlvolle zwarte deurklinken zouden zo een mooie finishing touch aan de industriële look kunnen zijn!

 

Stijlvol

Zwarte deurklinken zijn dus enorm trendy en stijlvol. Het is verfrissend om eens een andere deurklink te zien dan de standaard zilvergrijze deurklink. Een stijlvolle zwarte deurklink laat zien dat je oog hebt voor detail en zorgt voor een uitgesproken look. Het toevoegen van een zwarte deurklink verandert ook nog eens de hele uitstraling van de deur en kan de meest eenvoudige deur eruit laten zien als een chique exemplaar. Het kan ook een manier zijn om de stijl van je meubels en woonaccessoires te benadrukken. 

 

Tijdloos

De kleur zwart is natuurlijk ook enorm tijdloos, en zal niet snel uit de mode raken. Dit in tegenstelling tot meer sprekende kleuren, zoals bijvoorbeeld goudkleurige deurklinken. Een bijkomend voordeel hiervan is dat je nog jaren plezier hebt van de deurklink, ook als de rest van je interieur verandert. Je zult er dus niet snel op uitgekeken raken. 

 

Stoer

Tot slot heeft een stijlvolle zwarte deurklink ook nog een stoer karakter. Zoals gezegd past een zwarte deurklink uitstekend in een industriële stijl. In combinatie met andere zwarte en metalen accenten in huis kan een zwarte deurklink een stoere uitstraling aan je huis of ruimte geven. 

 

Veelzijdig

Met stijlvolle zwarte deurklinken kun je dus werkelijk alle kanten op. De vorm en finish kunnen natuurlijk variëren, maar in alle gevallen kan een zwarte deurklink echt een toegevoegde waarde zijn aan de algehele uitstraling van je huis en je interieur.

 

Bron: Stylishcolors.eu