Vastgoed onderhoud

Het is uitermate belangrijk dat jouw vastgoed of andere bezittingen goed onderhouden worden. Denk hierbij aan de belangen van jezelf, je huurders maar ook van je directe omgeving. Waarom en hoe? We leggen het je uit!

Eigen belangen bij vastgoed onderhoud

Je hebt natuurlijk zelf het meeste belang bij het onderhouden van je vastgoed. Je huurders zullen hierdoor tevreden blijven omdat ze een verzorgd kantoorpand of huis huren, maar je zult zelf ook een beter gevoel hebben over je bezittingen. Je zult trots zijn op je bezittingen, dit zal een ander geval zijn zodra al je vastgoed slecht onderhouden wordt en na verloop van tijd helemaal vergaan is. Verder is het natuurlijk enorm belangrijk dat je als verhuurder je inkomsten behoud, dit kun je doen door zo nu en dan eens goed te investeren in onderhoud.

Belangen van de Huurders

De belangen van huurders zijn hierboven dus al aangegeven. Voor de huurders is het enkel van belang dat zij waar voor hun geld krijgen en dus tevreden zijn met de locatie die ze huren.

Welke werkzaamheden moeten uitgevoerd worden?

Er zijn heel veel werkzaamheden die je uit kunt laten voeren om je vastgoed goed te onderhouden. Denk hierbij aan:
– Schilderwerk
– Onderhoud van de deuren (aanbrengen/vernieuwen van deurbeslag)
– Onderhoud van de leidingen/riolering (repareren/vernieuwen van lekkages)
– Sanitair onderhoud
– CV ketel onderhoud
– Airco onderhoud
– Schoonmaak activiteiten om de locatie (bijv.) iedere week schoon te houden.

Deze onderhoudswerkzaamheden worden natuurlijk door veel bedrijven aangeboden. Echter, veel bedrijven rekenen andere tarieven en daarom is het dus belangrijk dat je altijd verschillende aanbieders vergelijkt op internet voor je kiest voor één bepaalde partij. Lees bijvoorbeeld hier wat een schilder per uur kost en vraag vrijblijvend een offerte aan! Dit kun je natuurlijk op heel erg veel sites doen. Zo kun je het voor CV reparatie en onderhoud op een site doen die loodgieter aanbieders vergelijkt, ditzelfde geldt natuurlijk voor alle andere werkzaamheden.

Gevelbelettering nodig?

Uw bedrijf verkopen behoort ook tot de mogelijkheden. Hier kunnen wij u ook bij helpen.