Woning verkopen

De huizenmarkt ligt de afgelopen jaren flink stil en de huizenprijzen dalen enorm. Veel mensen kunnen de huizen niet meer betalen en moeten noodgedwongen het huis op de huizenmarkt aanbieden. Echter ben je niet zo maar je huis kwijt, de gemiddelde verkooptijd van een huis bedraagt over de afgelopen jaren zo’n 2 jaar. In die tijd ben je opnieuw een hoop geld kwijt, de makelaarskosten, eventuele onderhoudskosten en tegelijkertijd word je huis minder waard. Vandaar dat veel mensen het verkopen van hun woning zoveel mogelijk proberen uit te stellen.

Wil je toch snel je huis verkopen? Dat kan!
Er zijn verschillende online aanbieders die binnen 24 uur uw huis opkopen, zij dragen dan inprincipe uw last en u heeft direct uw geld! Deze aanbieders gokken op een aantrekkende huizenmarkt en hebben het vermogen om deze verliezen nu te incasseren. Win-win situatie dus!

Ga je je huis verkopen om wat voor reden dan ook, dan zijn er een hoop zaken waar je rekening mee moet houden. Lees op www.flexibel-wonen.nl allerlei berichten over bijvoorbeeld het verhuzien van de stad naar het platteland of hoe je een seniorenverhuizing precies regelt.